Landbrug, nyheder og afslapning

Virksomheden
Agrar i Kristianstad er en ekspansiv virksomhed som startede år 1997. Dybest set er Agrar en landbrugsvirksomhed med maskinstation og tørring, men siden år 1999 har virksomheden også beskæftiget sig med media. Vores niche er at producere tekst, billeder, film, bøger og web tjenester indenfor landbrug og entreprenørskab til egne produkter eller som freelanceprojekt for andre magasiner eller virksomheder.

Vores eget magasin er NilehnTeknik, det eneste teknikmagasin som udelukkende handler om landbrug – det udkommer 4 gange om året og kun koster 299 SEK + 6% moms årligt. Onlinemagasinet, www.nilehnteknik.se, er desuden inkluderet i prisen. Her finder I alle de seneste tekniknyheder indenfor landbrug, og magasinet opdateres flere gange i døgnet.

For entreprenører indenfor byggeri, anlæg, park og grønne områder har vi magasinet Conpot som er gratis. Magasinet udsendes 12 gange per år til alle interesserede virksomheder. Hvis I ikke modtager Conpot men gerne vil have det tilsendt så klik her.  Conpot har også en nyhedsside; www.conpot.se. På landbrugsnyt.com kan I se nyheder på WebTV. Der er et nyt indslag hver fredag klokken 09.00 året om.
Agrar i Kristianstad AB driver desuden et mindre hotel i Puerto Rico, Gran Canaria, hvor vi udlejer lejligheder fra en uge og opefter.

lantbruksnytt_cover
Se landbrugsnyheder på TV. Med et Apple TV kan I via smartphone, iPad eller computer se landbrugsnyt.com direkte på jeres normale TV med samme kvalitet som alle andre tv-programmer. Hver tirsdag til lørdag klokken 12.00 lægges et nyt nyhedsindslag op. Hvis I ikke har tid til at se programmet på dette tidspunkt findes indslaget altid tilgængelig for visning senere.

nilehnteknik_cover

 

NilehnTeknik er det eneste rendyrkede teknikmagasin for landbrug. Der udkommer 4 numre per år og magasinet koster kun 299 SEK + 6% moms for et års abonnement. Klik her for at abonnere!

conpot_cover

Conpot er et entreprenørmagasin for virksomheder og ansatte indenfor byggeri, anlæg, park og grønne områder. Der udkommer 12 numre per år og magasinet er gratis for alle i branchen. Klik her hvis I vil have Conpot gratis!

kanarieöarna_cover

Kanarieöarna Magazine er præcis som navnet antyder, et magasin om Kanarieøerne. Det er et magasin som udkommer fire gange per år og som handler om alt på de solrige øer i Atlanten. Magasinet kan købes i Pressbyrån eller så kan man købe et årsabonnement for kun 149 SEK inklusiv moms. Klik her hvis I vil abonnere!

lantbruk
Agrar i Kristianstad AB dyrker afgrøder på 110 hektar og udfører desuden maskinstationstjenester indenfor landbrug. Læs mere om det her. Vi har også tørring samt lagering af korn og tager imod, tørrer og lagrer korn for kunder.

isla-bonita
Afslapning
Livet er ikke kun arbejde og indimellem har man brug for lidt afslapning. Agrar i Kristianstad AB ejer hotellet Isla Bonita i Puerto Rico på Gran Canaria, hvor vi udlejer lejligheder fra en uge eller mere. Læs mere om det her.