Gå aldrig glip af Landbrugsnyt.
Start med at abonnere på vores nyhedsbrev allerede i dag
 

De seneste maskintest

Her udgives en ny maskintest hver måned, hvor vi går en traktor eller maskine grundigt igennem. Det er helt gratis, uden login, at deltage i disse programmer. En ny MaskinTest kommer den næstsidste søndag i hver måned i Lantbruksnytt web-tv og uploades her dagen efter.

John Deeres 6R-serie är den i särklass populäraste i det fabrikatet i Sverige. I år kom en ny modell som heter 6R185. Den har vi testat i somras på vårt lantbruk i Hovby söder om Kristianstad i flera olika arbeten.

De seneste indslag

Her har du de seneste landbrugsnyheder! Nyhederne kan I se på computer, telefon, iPad eller direkte på Tv’et via Apple TV eller tilsvarende udrustning fra en anden leverandør. Afhængig af internetopkoblingen kan I se udsendelsen i lav eller høj opløsning. Hvis I bruger en computer, skal internetbrowseren være opdateret.

Sukkerroekampagnen er i gang, men ikke helt som den plejer. Som vi tidligere har fortalt om, har Nordic Sugar besluttet at udskibe 300.000 tons roer til Danmark. Forleden afgik coasteren ”Rix Partner” med den første last på 3000 tons roer til Nakskov.
Som for så mange andre messers vedkommende, var det også et stykke tid siden, at ”Potato Europe” sidst løb af stabelen. Men i år var det omsider tid og hele kartoffelbranchen samledes på en mark udenfor Hannover. Landbrugsnyt faldt over en vogn med sorteringsmuligheder.
Agricams dyrevelfærdsportal
Udholdende John Deere
Vær på udkig efter rapsjordloppen
Fendt pressefremvisning
Fendt pressevisning
Soja og lupin i svenske dyrkningsforsøg
Robotter på Sima
Claas Disco 1010
Opgraderet Claas Lexion
WRRU
Det tager tid med de selvkørende hos Claas
Fabeo hybridaultioner